Shop efter kategori

BUTIK I HØRSHOLM

Usserød Kongevej 29 2970 Hørsholm Åbningstider torsdag & fredag kl 11:00 - 17:30 lørdag kl 11:00 -14:00

FRI FRAGT

Til pakkeshop -ved køb over 399,- dkk

Hurtig levering

1-3 hverdage

Ny varer løbende

Nyheder hver måned

Populære varer

Er du B2B kunde og ønsker et log-in, så tilmeld dig her nederst på siden under: LOG-IN TIL B2B - opret et log-in og vi vil godkende dig.
Kærlig hilsen
Catharina & Charlotte

Shop hos Cat & Co

Er du ude efter moderigtigt og lækkert tøj til kvinder i str. 34-44 i en middel prisklasse, så kan du hos Cat & Co finde et meget bredt udvalg.

Hos Cat & Co har vi skabt et mode-univers, med særdeles gode kvaliteter og designs, samt feminine og flotte detaljer. Vores brand er inspireret af Italienske og Franske design, med massere af festlige detaljer såsom pailletter, similisten samt smukke og forskelligartet prints. Hos Cat & Co finder du også en masse unikke accessories såsom tasker, smykker, fodtøj, tørklæder og bælter – alt sammen for at give dig den ultimative oplevelse af at blive klædt på fra top til tå, til hverdag og fest.

Vores mission er at lave mode tøj, som du altid vil føle dig godt tilpas i, og give dig en følelse af, at stilen ikke bare er sat tilfældigt sammen, men er designet, så du kan skabe dit eget personlige look i et hav af modeller. I Cat & Co stilen  finder du smukke kjoler, tunikaer, toppe, bluser og bukser, der skiller sig ud,– hvad enten du ønsker den klassiske stil, den smarte stil, eller den helt casual stil. Du kan købe og finde vores Cat & Co brand hos mange af vores unikke forhandlere i Scandinavien, samt i vores butik i Hørsholm.

Vi er et professionelt team, som sætter god service i højsædet, med hurtig levering, til særdeles gode priser! - Og vi har nyheder hver 14 dag.

Vi ser frem at servicere dig på bedste vis, og du er altid meget velkommen til at skrive eller ringe til os hvis du har spørgsmål.

Kh Cat & Co-pigerne